iNGREDIENTE BLAT CIOCOLATA
-185gr.ciocolata
-45gr unt
-2 oua
-185gr. zahar
-60gr. faina
-2 lingurite drojdie uscata
Se pune ciocolata la topit -se adauga untul -se lasa la racorit, intre timp mixam oale+zaharul apoi adaugam ciocolata+faina, in care am amestecat si drojdia si turnam copozitia in tava ca primul blat.
INGREDIENTE BLAT ALB
-60gr. unt
-coaja rasa de la o portocala
-185gr. branza de vaci
-60gr. zahar
-2 oua
-30gr. faina
Mixam bine:oua+zahar+coaja de portocala+unt+branza de vaci+faina.
Se toarna compozitia peste blatul de ciocolata si cu o furculita amestecam bine pentru imbinarea celor doua doua culori .
Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra. Are un gust aparte din combinatia interesanta de arome folosite.
POFTA BUNA !!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.